• Naš cilj

    Naš cilj

    Je na tržištu pružiti najsuvremenije medicinske uređaje za uho grlo i nos.

  • Naša misija

    Naša misija

    Je pružiti liječnicima, medicinskom osoblju i pacijentima proizvode koji zbog svoje izvrsne kvalitete i značajki poboljšavaju kvalitetu života pacijenata.

O nama

Ponosni smo na suradnju s vodećim dobavljačima medicinskih proizvoda i zdravstvenim djelatnicima koji se bave područjem otorinolaringologije (uha, grla i nosa).

Pružamo podršku i edukaciju o pravilnoj uporabi proizvoda koje isporučujemo te nas slobodno kontaktirajte za dodatne informacije jer će nam biti drago ako vam možemo pomoći.

IGA d.o.o. traži partnerstvo s proizvođačima inovativnih medicinskih proizvoda čija je svrha olakšati svakodnevni život pacijentima.

Dobrodošli pogledati što nudimo, rado ćemo vam pomoći!

Naši kupci

Naši primarni kupci su liječnici, ljekarne i bolnice.
Trenutačno nudimo naše proizvode kupcima u Hrvatskoj i Sloveniji.

Tko smo mi

Gosp. Paulo Peronja, Mr. Pharm.

Direktor za pravne poslove

Paulo je magistrirao na Farmaceutskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i ima iskustva u uspostavi, radu i upravljanju ljekarnama. Paulo je također radio kao direktor bolnice u jednoj medicinskoj klinici. Njegovo znanje iz područja farmakologije uvelike pomaže u razumijevanju proizvoda koje donosimo na tržište.

Gosp. John Lempert

Direktor razvoja poslovanja

John je studirao pravo na Sveučilištu Lund i certificirani je stomatološki tehničar Odontološkog fakulteta u Gothenburgu. John ima više od 30 godina iskustva u razvoju poslovanja i pregovorima vezanim uz sklapanje ugovora u sektoru medicinskih uređaja te u upravljanju tvrtkama koje se bave medicinskim uređajima. John govori njemački, engleski i švedski jezik.

Gosp. Mario Kovacevic

Direktor prodaje i marketinga

Mario je diplomirao poslovnu administraciju na Sveučilištu Bethel. Radio je u nekoliko tvrtki koje se bave medicinskim proizvodima, od kojih je jedna Oktal Pharma, te je stekao stručnost na području komunikacije, edukacije i podrške našim kupcima.