O nama

O nama

Ponosni smo na suradnju s vodećim dobavljačima medicinskih proizvoda i zdravstvenim djelatnicima koji se bave područjem otorinolaringologije (uha, grla i nosa).

Pružamo podršku i edukaciju o pravilnoj uporabi proizvoda koje isporučujemo te nas slobodno kontaktirajte za dodatne informacije jer će nam biti drago ako vam možemo pomoći.

IGA d.o.o. traži partnerstvo s proizvođačima inovativnih medicinskih proizvoda čija je svrha olakšati svakodnevni život pacijentima.

Dobrodošli pogledati što nudimo, rado ćemo vam pomoći!

Gosp. Paulo Peronja, Mr. Pharm.

Direktor za pravne poslove

Paulo je magistrirao na Farmaceutskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i ima iskustva u uspostavi, radu i upravljanju ljekarnama. Paulo je također radio kao direktor bolnice u jednoj medicinskoj klinici. Njegovo znanje iz područja farmakologije uvelike pomaže u razumijevanju proizvoda koje donosimo na tržište.

Slobodno kontaktirajte Paula ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodima koje isporučujemo, opskrbnim kanalima, pravnim pitanjima kao i proizvodima koji su još uvijek potrebni na tržištu, te propisima na:

E-pošta: paulo.peronja@iga.hr
Mobitel: +385 98 370 164

Gosp. John Lempert

Direktor razvoja poslovanja

John je studirao pravo na Sveučilištu Lund i certificirani je stomatološki tehničar Odontološkog fakulteta u Gothenburgu. John ima više od 30 godina iskustva u razvoju poslovanja i pregovorima vezanim uz sklapanje ugovora u sektoru medicinskih uređaja te u upravljanju tvrtkama koje se bave medicinskim uređajima. John govori njemački, engleski i švedski jezik.

Spremni smo na ocjenu i suradnju sa svjetskim tvrtkama koje se bave medicinskim uređajima i opskrbom inovativnih proizvoda. Nudimo ekskluzivna dugoročna partnerstva gdje obje strane ulažu svoje vrijeme i resurse na europskom tržištu.

Kontaktirajte Johna ako tražite profesionalnog partnera na području Europe za isporuku najsuvremenijih medicinskih proizvoda na tržište:

E-pošta: john.lempert@iga.hr
Mobitel: +46 707 22 15 30 (CET)

Gosp. Mario Kovacevic

Direktor prodaje i marketinga

Mario je diplomirao poslovnu administraciju na Sveučilištu Bethel. Radio je u nekoliko tvrtki koje se bave medicinskim proizvodima, od kojih je jedna Oktal Pharma, te je stekao stručnost na području komunikacije, edukacije i podrške našim kupcima.

Mario putuje i bavi se edukacijom, surađuje s pacijentima, medicinskim sestrama, liječnicima, zaposlenicima ljekarni i prodavačima koje savjetuje o pravilnom rukovanju i uporabi proizvoda koje isporučujemo na tržište.

Ako ste pacijent, liječnik, medicinska sestra ili neki drugi medicinski djelatnik i tražite informacije o načinu uporabe naših proizvoda, pakiranju te savjete ili podršku na neki drugi način, kontaktirajte Marija na:

E-pošta: mario.kovacevic@iga.hr
Mobitel:+385 91 4637 752

Marketinške aktivnosti

Fotografije s naših promotivnih aktivnosti održanih u Hrvatskoj u listopadu 2015.